Cumperi si castigi – doar cu TBI BANK

Cumperi si castigi – doar cu TBI BANK

Sezonul cald este cea mai buna perioada de a va achizitiona hainele preferate de blana de la Bet Collection, iar vara aceasta aveti oportunitatea de a va bucura de sanse incredibile de a castiga premii uimitoare.

Tbi Bank incepe vara cu campania “Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi”, o tombola ce va oferi oricarui client care solicita finantare folosind metoda de plata Tbi Bank din cadrul magazinului Bet Collection, posibilitatea de a se bucura de unul dintre cele 9 premii uimitoare.

Cine poate participa la campania “Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi“?

Participarea la campanie prezentata de Tbi Bank este incredibil de simpla. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati acesti 5 pasi:

  1. Intrati pe magazinul online Bet Collection, un vanzator renumit pentru calitatea produselor sale realizate din blana naturala, si adaugati in cos articolele vestimentare pe care le doriti.
  2. In timpul procesului de finalizare, va fi necesar sa alegeti metoda de plata Tbi Bank si sa solicitati finantare.
  3. Completati cererea de finantare online, furnizand detaliile necesare.
  4. Asteptati aprobarea din partea Tbi Bank;
  5. In momentul in care cererea dumneavoastra a fost aprobata, sunteti automat inscris in tombola.

Indiferent de oferta de finantare aleasa sau de valoarea acesteia, toti clientii care aplica sunt eligibili pentru participare, fiind inclusi atat clientii existenti ai Tbi Bank, cat si cei noi. Prin urmare, fie ca optati pentru oferta BNPL sau cea Standard, veti avea sanse egale sa castigati unul din cele 9 premii incredibile.

Cand se desfasoara campania “Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi”?

Campania se desfasoara in perioada 1 iulie – 31 august 2023. Extragerea premiilor va avea loc pe 29 septembrie 2023, eveniment in care 9 castigatori vor fi selectati aleatoriu din grupul de participanti eligibili care au aplicat cu succes pentru finantarea oferita de Tbi Bank.

Cumperi si castigi

Ce premii pot fi castigate?

Premiile ce pot fi castigate in cadrul campaniei oferite de Tbi Bank  sunt unele dintre cele mai cautate, dar si populare device-uri tech printre consumatori.

  • 3 x iPhone 14;
  • 3 x consola PlayStation 5;
  • 3 x Laptop Gaming.

premii_comercianti4 TBI

Vara aceasta aveti o oportunitate incredibila de a castiga un premiu uimitor alaturi de Tbi Bank. Campania “Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi” desfasurata in magazinul online Bet Collection este cea mai buna modalitate de a va bucura de articole vestimentare de blana de cea mai inalta calitate si de o sansa extraordinara de a castiga unul dintre cele 9 premii puse in joc.

Lasă un răspuns