Papuci de casa pentru femei si barbati

Ajungeti acasa, va aruncati pe canapea si va pregatiti sa va relaxati la caldura – singura problema este ca picioarele inca sunt reci si raman asa intr-o pereche de papuci de casa, din material textil. Solutia asa cum o stim noi este sa comandati o pereche de papuci blana si sa aveti cu adevarat grija de picioarele dumneavoastra asa cum se cuvine. Nu aveti cum sa ramaneti cu picioarele reci intr-o pereche de papuci caldurosi.

De ce sa purtati papuci de casa cu blana in orice anotimp?

Chiar si vara, in loc sa umblati cu picioarele goale pe gresia sau podeaua rece si aspira din casa, cel mai bine este sa va protejati picioarele intr-o pereche de papuci. Cei din blana sunt atat de confortabili si respirabili incat multe persoane adora sa-i poarte chiar si in timpul sezonului cald, mai ales daca locuiesc la casa ori intr-o zona montana, racoroasa.

Papucii din blana protejeaza picioarele de frig, dar si de accidente casnice: nu alunecati, nu va loviti daca se intampla sa caldati pe o jucarie sau pe un obiect ascutit, nu vi se tabacesc talpile.

In afara de faptul ca sunt caldurosi si confortabili, papucii de casa sunt de asemenea antibacterieni. Sunt perfecti atat pentru femei, cat si pentru barbati, de toate varstele. Cu siguranta o sa iubiti sa purtati noii papuci de casa din blana achizitionati de la noi, pentru ca sunt intr-adevar foarte confortabili.

Va oferim preturi avantajoase la papuci cu blana moale, respirabila, calduroasa si confortabila. Sunt ideali si drept cadou pentru parinti, partenerii de viata, bunici, unchi, matusi etc.

Preturi foarte bune la papuci de casa din blana

Comandati de la noi si nu veti regreta pentru ca noi suntem direct producatori de blanuri si papuci din blana. Detinem un atelier propriu cu o vasta experienta in productia de blanuri si papuci de casa din blana, iar cei care lucreaza articolele pe care le gasiti pe acest site sunt pasionati si talentati.

Va invitam sa comandati o pereche de papuci din blana de la noi si sa simtiti diferenta fata de o pereche de papuci din material textil, din plastic sau din alte materiale care tind sa produca transpiratie excesiva, sa nu va ofere caldura si confortul de care aveti nevoie, sa-si piarta proprietatile de moliciune si flexibilitate in foarrte scurt timp.

Suna acum