Ce poate spune despre tine o haina

Hainele si vestele de blana

Ce poate spune despre tine o haina de blana pe care o imbraci?

Hainele si vestele de blana sunt foarte elegante, dar dincolo de acest lucru, ele poarta o serie de semnificatii. Stim deja ca atunci cand alegem o anumita tinuta, aceasta vorbeste in locul nostru. Poate spune ce ne place, ce fel de persoana suntem, care sunt valorile noastre, ce pretuim mai mult, ce conteaza pentru noi, care sunt gusturile noastre, daca ne multumim cu putin si altele.

Ei bine, atunci cand porti o haina de blana vei radia de incredere si frumusete. Pur si simplu, acesta este un detaliu care iti creste stima de sine si increderea in imaginea ta, in modul in care te afisezi celorlalti.

Iata ce inteleg ceilalti despre tine atunci cand porti hainele si vestele de blana.

– Ca esti o persoana stilata. Haina de blana este un statement al stilului si rafinamentului. Deci, daca ceilalti te vad intr-o haina de blana frumoasa, vor sti imediat ca esti o persoana cu mult bun gust, ca esti puternica, dar in acelasi timp delicata. Blanurile sunt sinonime cu feminitatea.

– Ca esti o persoana careia ii place sa atraga atentia. Iti place sa fii in mijlocul discutiilor si stii ca poti obtine acest lucru purtand tinute atragatoare, cum ar fi cele din blana. Cu o blana pe tine vei putea atrage usor privirile celor din jur pentru ca vei fi o aparitie deosebita, usor remarcabila.

– Ca stii sa-ti cumperi haine frumoase, luxoase si de calitate. Blanurile pot fi considerate investitii pentru ca au pret mai mare in comparatie cu alte haine si geci pentru sezonul rece. In plus, ele pot rezista zeci de ani, putand fi lasate chiar si mostenire, caz in care nu vor avea doar o valoare fizica, ci si una sentimentala. De asemenea, cand ceilalti te vad intr-o haina de blana, te vor cataloga imediat ca fiind o persoana careia ii place luxul si calitatea. Dar, asta nu este deloc ceva negativ. Inseamna ca stii foarte bine sa ai grija de imaginea ta si sa te imbraci.

– Ca apreciezi simplitatea. Cu toate ca blanurile sunt asociate cu luxul si extravaganta, in esenta ele promoveaza calitatea si simplitatea. Asta pentru ca atunci cand imbraci o haina de blana, nu trebuie sa mai adaugi tinutei prea multe accesorii. Haina de blana va fi suficienta pentru a captiva privirile. Pune pe tine o rochie simpla sau un pantalon si accesorizeaza cu o coafura lejera si un machiaj discret.

Te asteptam in magazinul nostru online ca sa cumperi haina de blana care iti place.

Lasă un răspuns