Termeni si Conditii

Prin folosirea acestui magazine onlie (site), sunteti de acord si acceptati termenii si conditiile de mai jos. Este recomandata citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.beteaimpex.ro, S.C. BETEA IMPEX NO S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DEFINITII SI TERMENI

BETCollection – este denumirea comerciala a S.C. BETEA IMPEX NO S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in localitatea Almas, judetul Arad, nr. 240, avand codul unic de inregistrare 8380410, numarul in Registrul Comertului J02/277/1996.

Comanda – document electronic intre Cumparator si Vanzator in care Cumparatorul transmite Vanzatorului ca doreste sa achizitioneze unul sau mai multe Produse de pe Site.

Magazin – Site.

Site – domeniul www.beteaimpex.ro, subdomeniile acestuia si redirectionarile ce au la baza acest domeniu, ce apartin societatii  S.C. BETEA IMPEX NO S.R.L.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica care acceseaza Site-ul.

Continut – toate informatiile (text, videoclipuri, imagini, etc.) de pe Site care pot fi vizitate sau accesate prin utilizarea unui echippament electronic.

Favorite – sectiune care permite Cumparatorului sa isi creeze liste cu Produsele preferate lui si pe care le poate adauga ulterior in cosul de cumparaturi („cos” „cosul meu”).

Produs – orice produs care urmeaza a fi furnizate catre Cumparator de catre Vanzator

DREPTURI DE AUTOR

Continutul Site-ului este proprietatea S.C. BETEA IMPEX NO S.R.L. si a furnizorilor.

BETCollection garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.beteaimpex.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BETCollection, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea BETCollection si a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

BETCollection nu este raspunzatoare pentru nicio dauna directa sau indirecta care ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui Site sau Continut.

Facem toate eforturile pentru a va prezenta cu  corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor.Culorile pe care le vedeti pe monitor sau ecranul telefonului pot fi diferite de culorile reale ale produselor, datorita tipului sau configurarii acestuia.

Marimea si Masuratorile Produselor sunt aproximate. Pentru masuratori exacte va rugam sa consulati pagina Ghid Marimi sau sa ne contactati telefonic.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. BETEA IMPEX NO S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilibitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe beteaimpex@gmail.com. Tel.0742904731.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

OBLIGATIILE DE INREGISTRARE ALE UTILIZATORULUI

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

CONCILIERE

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de BETCollection, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: beteaimpex@gmail.com. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

ALTI TERMENI

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si  BETCollection pentru utilizarea acestui site.

BETCollection verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane sau electronice prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Suna acum