Plata cu cardul la BetCollection

Plata cu cardul la BetCollection

Plata cu cardul la BetCollection – blanuri sofisticate

Prieteni, am adaugat o noua varianta de plata pe site si anume plata cu cardul la BetCollection. Dupa ce am primit mai multe sugestii din partea clientilor nostri in acest sens, iata ca a venit vremea sa raspundem pozitiv feedbackului venit din partea voastra. 

Comanda online prin card blanuri de calitate premium

La BetCollection, atelier de blanuri din Vestul tarii, cu livrare in toata tara, avem o gama variata de haine din piele si blana 100% naturala. Calitatea hainelor pe care le realizam cu maiestrie in atelierul propriu a convins tot mai multe persoane din toate colturile tarii sa ne devina clienti. Daca pana acum aveam doar doua variante de plata: ramburs la curier si rate prin TBI Pay, iata ca am implementat si sistemul de plata online prin card. 

Ce haine de blana puteti achita online cu cardul, la plasarea comenzii?

  • Haine de blana barbatesti
  • Haine de blana de dama
  • Veste de blana
  • Papuci de blana
  • Cojoace de blana
  • Paltoane de blana

Hainele de blana din colectia noastra sunt apreciate pentru frumusetea lor, pentru modul in care sunt realizate si pentru rezistenta in timp. Lucram doar cu blana si piele 100% naturale, fara improvizatii si fara sa facem rabat la calitate. Suntem de ani buni pe piata blanurilor din Romania, iar faima atelierului nostru de la Arad a crescut de la an la an. Asa se face ca azi livram zeci de haine de blana in toate colturile tarii. 

Puteti comanda de la noi, acum si prin card online: haine de blana dama scurte – pana in talie, haine de blana medii (sub fese) si modele de haine de blana lungi, care se termina sub genunchi si care sunt cu adevarat impresionante. Avem si nuante diferite. Prin urmare, indiferent care ar fi stilul preferat, e usor sa gasiti la noi o haina de blana superba. 

Cum as putea sa platesc prin card online haine de blana?

Va reamintim ca in acest moment, avem 3 variante de plata disponibile pentru clientii nostri: ramburs (direct la curier), prin rate TBI Pay ori card online, la plasarea comenzii. 

Plata Card

Pentru a treia varianta si cea mai noua optiune, va rugam sa alegeti hainele de blana preferate, sa le adaugati in cos, sa completati cu atentie datele de facturare si de livrare, sa bifati caseta corespunzatoare acestei modalitati de plata. Urmati instructiunile de pe ecran si veti putea finaliza foarte usor comanda cu plata in avans. In acest caz, atunci cand veti primi coletul de la curier, nu veti mai avea nimic de achitat. 

Lasă un răspuns