Cum Comand Online

Cum comand online: Oferim posibilitatea de a cumpara hainele noastre de blana rapid si in siguranta, direct online.

Dupa orice comanda pe care o primim, exista posibilitatea sa va apelam telefonic pentru confirmare.

Etapele unei comenzi online

Dupa ce v-ati hotarat asupra unui produs, alegeti culoarea si marimea dorita, iar mai apoi apasati butonul “Adauga in Cos”.

In cos se pot adauga si mai multe produse, nu doar unul singur.

Cum comand online

Dupa adaugarea unuia sau mai multor produse in cos, pentru a vedea toata comanda dumneavoastra si costurile de livrare, apasati butonul “Vezi Cos”. In caz ca doriti sa treceti direct la datele de facturare, apasati butonul “Plaseaza Comanda”.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor in cos, trebuie sa va treceti datele de facturare (nume, prenume, adresa, telefon, etc.).

Nu uitati ca la final sa cititi termenii si conditiile si sa bifati casuta “Am citit si accept termenii si conditiile”.

Ultimul pas este apasarea butonului “Plaseaza Comanda,” iar in scurt timp veti primi un email de confirmare a inregistrarii comenzii in sistem.

Comanda Telefonica: Cum comand oline

Nu uitati, se pot face si comenzi telefonice, acestea din urma fiind mai sigure din pricina stocului, care poate varia de la o zi la alta. Pentru a face o comanda telefonica, apelati-ne la unul din numerele de telefon: 0742.904.791 / 0746.557.876, comunicati-ne modelul, culoarea si marimea iar noi va confirmam disponibilitatea produsului.

Notă: Costul transportului prin curier rapid afișat pe site este unul orientativ. În anumite situații poate fi mai mare în funcție de volum, de greutatea coletului sau în funcție de localitatea de destinație. În momentul confirmării comenzii de către noi, veți afla și costul exact pentru transportul produselor.

Suna acum