Sarbatoreste luna Iubirii impreuna cu TBI Bank si Bet Collection

Sarbatoreste luna Iubirii impreuna cu TBI Bank si Bet Collection

Sarbatoreste luna Iubirii impreuna cu TBI Bank si Bet Collection

 

Luna februarie este bine cunoscuta ca fiind una dintre cele mai romantice perioade din an. Valentine’s Day, cat si Dragobetele sunt momentele perfecte in care iti poti arata dragostea fata de jumatatea ta.

 

Exprima-ti sentimentele in cel mai frumos mod, oferindu-i cadou o haina de blana premium si ai sansa de a castiga un premiu deosebit.

 

TBI Bank dezvaluie campania “Luna Iubirii”, prezentand clientilor care utilizeaza metoda de plata TBI Bank pentru finantare din magazinul online Bet Collection, sansa de a revendica unul dintre cele 8 premii fantastice.

 

 

Care este perioada de desfasurare a campaniei “Luna Iubirii”?

 

 

Desfasurata in perioada 14 februarie – 15 martie 2024, campania “Luna Iubirii” pregateste scena pentru un sezon plin de dragoste. Termenul limita de participare, care cuprinde indeplinirea procesului de finantare si aprobare, este 15 martie 2024. Asadar, actioneaza chiar acum si traieste magia acestei campanii pline de dragoste si noroc.

 

 

Sarbatoreste luna Iubirii impreuna cu TBI Bank si Bet Collection:  Ce trebuie sa faci ca sa participi la campanie

 

 

Participarea in concurs este foarte usoara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda mai mare de 100 RON folosind metoda de plata TBI Bank prezenta pe pagina de checkout a site-ului Bet Collection.

 

Indiferent ca esti deja un client cu vechime al TBI Bank sau esti un nou venit, in momentul in care vei primi aprobarea, vei fi inscris automat la o tragere la sorti pentru a avea sansa de a castiga unul dintre cele opt premii fenomenale. Datorita faptului ca intregul proces se desfasoara online, nu este doar usor, ci si mult mai comod sa participi, toata operatiunea putand fi realizata direct din confortul propriei locuinte.

 

 

Ce premii pot fi castigate?

 

 

Campania “Luna Iubirii” promite o serie de premii tech de ultima generatie, concepute special pentru a-ti oferi oportunitatea de a te bucura mai mult de fiecare moment:

 

  • 2 x Iphone 15
  • 2 x Smartwatch Apple
  • 2 x Aparat Foto
  • 2 x Trotinete electrice

 

 

Bet Collection se angajeaza sa iti ofere articole de imbracaminte de blana premium, avand nu doar un design uimitor, ci si un confort deosebit. Prin campania “Luna Iubirii” poti profita de sansa de a-ti rasfata persoana iubita cu o haina de blana rafinata si sa va bucurati impreuna de oportunitatea de a castiga un premiu fabulos.

 

Alege acum sa cumperi o haina de blana eleganta folosind metoda de plata TBI Bank si ai sansa de a crea o primavara plina de romantism, eleganta si bucurii.

 

Nimic nu spune “Te iubesc!” mai mult decat o haina de blana de lux.

Lasă un răspuns