Plata in rate cu cardul Star BT

Plata cu cardul Star BT

Plata cu cardul Star BT – cum functioneaza

Plata in rate cu cardul Star BT la Bet Collection

„Va rog, as putea plati in rate prin cardul Star Bt?”

„Aveti cumva si posibilitatea de plata in rate? Am gasit o haina de blana foarte frumoasa la dumneavoastra, dar nu am acum toti banii.”

Iata doar doua mesaje pe care le-am primit in ultima perioada pe email sau telefonic. Si pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea cerintelor si nevoilor clientilor nostri, ne bucuram sa va anuntam ca am introdus pe site posibilitatea de plata cu cardul BT Star de la Banca Transilvania.

Ce trebuie sa faci daca vrei sa platesti cu cardul Star BT?

Daca ai deja un card Star la Banca Transilvania este foarte usor sa plasezi comanda pentru o haina de blana de la noi de pe site, din confortul casei tale, fara sa te deplasezi la banca si fara telefoane inutile.

Doar adauga in cos haina sau hainele dorite si continua procedura de plasare a comenzii. In pagina de plata, vei vedea ca poti selecta varianta de a plati prin card Star BT. Acolo trebuie sa introduci datele cardul, asa cum sunt inscrise pe el (va trebui sa-l ai la indemana). La final, vei putea plati in rate cu acest card, iar noi iti vom trimite haina acasa, la adresa dorita.

Ce faci daca nu ai inca un card Star BT?

Cel mai simplu mod este sa mergi in orice sucursala a Bancii Transilvania si sa soliciti acolo deschiderea unui astfel de card.

Ce trebuie sa mai stii despre cardul Star BT?

Toate informatiile despre acest card le vei gasi pe site-ul Bancii Transilvania. Noi iti spunem doar ca acesta permite plata rapid si usor in rate. Cand folosesti cardul poti plati in X rate fara dobanda si ce e interesant este ca vei primi inapoi 0.30% inapoi pe card, sub forma de puncte STAR, cand alegi plata integrata online.

Fiecare punct inseamna bani, mai exact un 1 punct star inseamna 1 leu. Pentru toate informatiile ce tin de cardul Star BT te rugam sa te adresezi direct bancii sau sa mergi intr-o sucursala a Bancii Transilvania.

De ce sa cumperi haine de blana in rate?

Stim ca hainele de blana pot fi mai scumpe decat hainele fabricate din tesaturi mai ieftine si mai usor de procurat. Dar, stim de asemenea si ne bucura cand clientii nostri inteleg acest lucru, ca pretul mai mare este o confirmare a calitatii exceptionale a blanurilor.

Chiar daca au un pret mai ridicat, vei primi chiar peste valoarea banilor in avantaje: caldura, eleganta, o haina de incredere in care vei arata minunat si te vei simti foarte confortabil.

O haina pe care o poti folosi ani la randul pentru ca blanurile nu se vor demoda niciodata. Iar acum ca ai posibilitatea de plata in rate prin cardul star BT ai un motiv in plus sa investesti intr-o haina de blana scumpa, de calitate premium.

Lasă un răspuns