Haina de blana veritabila

Haina de blana veritabila

Cum afli ca ai cumparat o haina de blana naturala veritabila?

Aspectul elegant si special al hainelor de blana veritabile nu e usor de trecut cu vederea. Un designer sau un adevarat pasionat de moda va sti intotdeauna cum sa distinga o astfel de piesa veritabila de replici sau materiale care se presupun a fi la aceeasi calitate, aspecte pe care, un om oarecare, le-ar putea trece cu vederea.

In maxim 5 minute si prin intermediul acestui articol vei afla ce aspecte trebuie sa analizezi la haina de blana pe care ti-ai comandat-o astfel incat sa te asiguri ca beneficiezi de un model original, 100% din piele naturala.

1. Cusaturile nu sunt strambe sau neuniforme

Producatorii angro nu tin cont ca orice cusatura sa fie in mod neaparat trasata cu precizie, mai ales atunci cand replicile si/sau hainele din blana artificiala ajung majoritar sa fie confectionate cu ajutorul unor echipamente automatizate la care uneori pot aparea defecte. Insa, pretul mai ridicat al blanurilor naturale reflecta inclusiv atentia pe care un producator de blanuri naturale o acorda la fiecare articol in parte. Ca prin urmare, daca ai contact cu o haina de bllana ce prezinta cusaturi neuniforme sau ate inestetice, cel mai probabil ai de-a face cu o imitatie.

2. Blana este moale la atingere si nu cade

O trasatura specifica blanurilor din imitatie e ca acestea se deterioreaza foarte usor. Asta inseamna ca nu e exclus sa remarci cum puful de pe ele cade sau se prinde de tot felul de tesaturi, lucru total opus la hainele veritabile din blana.

Chiar daca unele haine pot fi imitate excelent de simplu si in mod perfectionist, stralucirea unicata, precum si atingerea moale, te vor ajuta sa-ti dai seama cu usurinta cand ai contact cu blana naturala.

3.  Dispun de un miros specific

Tesaturile sintetice dispun de un miros de plastic topit, in timp ce pielea veritabila are cu adevarat un miros specific. Este printre principalele aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand scoti haina dintr-un ambalaj.

4. Vin insotite de certificate de autenticitate

Si nu in cele din urma, producatorii de incredere iti pun la dispozitie numeroase metode de autentificare a blanii, de la multiple etichete la care renumele si informatiile sunt inscrise clar, coincis si idientic la fiecare, pana la certificate de autenticitate care nu sunt doar simple etichete.

Dar daca in ciuda cunoasterii tuturor acestor informatii inca iti este teama ca vei fi pacalit, alege cu succes o haina de blana din piele naturala veritabila de la betcollection.ro, fabricata in Arad si vanduta la pret de producator.

Lasă un răspuns