Blana de calitate

Blana de calitate

Cum gasesti o haina de blana de calitate?

Intr-o lume in care rafinamentul, moda si stilul sunt atat de importante atunci cand alegem o piesa vestimentara care sa ne reprezinte personalitatea, gusturile si stilul de viata, sa alegi o haina de blana de calitate poate fi o misiune provocatoare. In plus, in ultimii ani au aparut multe alternative pentru hainele de blana autentice, desigur mult mai ieftine si incomparabil mai slab calitative. Aici ne referim in primul rand la hainele din blana artificiala sau imitatie de blana.

Cu toate astea, daca iti doresti o haina din blana naturala 100% insa nu stii prea bine cum sa o gasesti intr-o mare de oferte de articole vestimentare, urmatoarele sfaturi te vor ajuta si speram noi te vor ghida spre o decizie care sa te multumeasca si in viitor.

Cand cumperi o haina de blana de la un targ sau un magazin clasic

In acest caz este mai usor sa faci diferenta dintre o haina de proasta calitate si o haina autentica. Ca o paranteza, noi avem multi reselleri care revand produsele noastre in diverse magazine si bazaruri prin tara, iar clientii clientilor nostri sunt rapid convinsi de calitatea articolelor noastre.

Atunci cand vezi haina de blana si o atingi inainte sa o cumperi, iti recomandam sa studiezi atent materialul. Cele mai fine blanuri sunt cele de vulpe, nurca, miel, chinchilla. Verifica textura blanii si densitatea acesteia ca sa te asiguri de calitatea sa.

Daca pielea are un aspect pufos sau sfaramicios, cel mai bine este sa nu cumperi o astfel de blana (chiar daca pretul te incanta foarte tare). De fapt, pretul incredibil de mic este un alt detaliu care ar trebui sa-ti dea de gandit daca o blana este intr-adevar de calitate. Retine ca blanurile naturale trec printr-un proces minutios si au preturi peste medie. Nu degeaba sunt considerate un obiect de lux, nu?

Un alt lucru pe care poti sa-l faci este sa verifici cusaturile. Acestea trebuie sa fie uniforme si stranse, fara ca firele sa iasa pe dinafara. Observa interiorul si captuseala blanei, felul in care gulerul este cusut de haina.

Nu in ultimul rand, alege sa cumperi de la producatori sau magazine de incredere ori informeaza-te care este provenienta blanii (Este originala? Are certificat de autenticitate?)

Cum gasesti o haina de blana de calitate in online

Aici poate fi mai complicat pentru ca nu vezi blana, nu o atingi si nu poti sa-ti dai seama usor de calitatea sa. Cu toate astea, avantajul este ca poti face mai usor comparatii, ai acces la o oferta mai larga si la producatori care nu sunt neaparat in proximitatea ta.

Cand cumperi online, verifica in primul rand descrierea produsului pentru ca de acolo iti poti face o parere buna despre o haina. Apoi, vezi detalii despre magazin, contact, eventuale recenzii si pareri ale clientilor.

Intr-o zi ne-a sunat o clienta care voia sa comande o haina de blana de la noi pentru ca i-am inspirat incredere deoarece magazinul nostru este dedicat doar hainelor de blana. Iar asta ne-a bucurat foarte tare.

Daca vrei si tu o haina de blana de calitate de la noi, nu ezita. Comanda pe site sau contacteaza-ne pentru mai multe raspunsuri.

Lasă un răspuns